Eedenin kuu / The Moon of Eden

Garden_of_Eden_1800px

Teos on saanut inspiraationsa European Textile Networkin järjestämän Garden of Eden -näyttelyn teemasta. Näyttelykutsun luettuani innostuin heti ja aloin mietiä teosta, joka sopisi sekä näyttelyn teemaan että kudottavaksi loimeen ja rakenteeseen, joka parhaillaan oli kangaspuissani valmiina. / The art work is inspired by the theme of the Garden of Eden -exhibition organized by the European Textile Network. After reading the exhibition invitation, I immediately got excited and started thinking about an art work that would fit both the theme and the warp that was already in my loom.

Öinen maisema ja täysikuu ovat puhutelleet minua jo jonkin aikaa. Teoksesta välittyykin öisen Edenin puutarhan mystinen tunnelma. Hypnoottinen Edenin kuu valaisee nummea, jolla hyvän- ja pahantiedonpuu, sekä elämänpuu kasvavat. / The night landscape and full moon have inspired me for some time. The art work conveys the mystical atmosphere of the Garden of Eden. The hypnotic moon of Eden illuminates the meadow on which grows the tree of the knowledge of good and evil and the tree of life.

The moon of eden yksit.jpg

The moon of eden yksit2.jpg

Valmistumisvuosi 2019. / Made in 2019.

Teoksen koko / Size:
78 cm x 136 cm / 30.71″ x 53.54″

Materiaali / Material:
villa, silkki, puuvilla / wool, silk, cotton

Tekniikka / Technique:
palttina, kuvikas, kirjonta / plain weave, summer and winter weave, embroidery

Sari Kettunen Art Instagram

Sari Kettunen Art Facebook


%d bloggaajaa tykkää tästä: