Madonna ja tytöt/Madonna and the girls

Hetki

Kaikki haltioituneet prinsessat kokoontuivat pienokaista katsomaan. Niin kokoontuivat paimenet ja itämaan tietäjät. Niin ovat kokoontuneet ihmiset kautta aikojen. Jokainen lapsi on ihme suuri. Elämä on hetkiä ajassa ja joissakin niistä heijastuu ikuisuus.

All the rapturous princesses gathered to behold the newborn. As gathered the shepherds and the three magi. As people have gathered throughout all times. Every child is a great miracle. Life is moments in time and some of them reflect the eternity.

Madonna ja tytöt on kuvakudos./Madonna and the girls is a tapestry.

Valmistumisvuosi 2015./Made in 2015.

Teoksen koko/Size:
34 cm x 47 cm/13,4” x 18,5”

Teoksesta on saatavana pigmenttivedoksia./Giclee prints available.

Verkkokauppaan/To the webshop page

Galleriasivulle/To gallery page