Koti-ikävä/Homesickness

Kotikäväsmall

Asuin vuosia metsän keskellä kaukana kaupungin hälinästä. Maalla asuessa vuodenaikojen ja säiden vaihteluilla on suurempi vaikutus elämään, kuin kaupungissa. Pitkä talvi, kaukana katuvaloista, ei ollut suinkaan pimeä, vaan täynnä tähtiä, joita kaupungissa hädin tuskin erottaa likaiseksi värjäytyneeltä talvitaivaalta.Nyt kun olen asunut taas kaupungissa jo vuosia, kaipaan maaseutuelämästä eniten kaukomailta palaavien kurkien keväisiä huutoja.

For years I lived in the middle of a forest far from the city hubbub. The changes in seasons and weathers have a much bigger impact on life in countryside than in cities. A long winter far from citylights wasn’t dark but lit by stars hardly visible on the dirty discolored skies over cities. Now that I’ve lived in the city for years again the thing I miss most about country life is the vernal hoot of cranes returning from faraway lands.

Koti-ikävä on valmistettu sekatekniikalla./Homesickness is made using mixed techniques.

Valmistumisvuosi 2015/Made in 2015

Teoksen koko/Size:
78 cm x 39 cm/30,7” x 15,35”

Teoksesta on saatavana pigmenttivedoksia./Giclee prints available.

Galleriasivulle/To gallery page

%d bloggaajaa tykkää tästä: