Olipa kerran Lapissa/Once Upon a Time in Lapland

Olipa kerran lapissasmall

Vietin kerran joulun Lapissa. Revontulet loimusivat ja pakkasta oli öisin lähes kolmekymmentä astetta. Mökkimme harmaat tukevat hirret erottivat meidät hyytävästä kylmyydestä. Vuolukivistä muuratussa takassa räiskyi ihana lämmittävä valoisa tuli.

I spent a Christmas in Lapland once. Northern Lights flamed and the temperature out dropped to almost -30 degrees Celsius at night. The grey sturdy timber walls of our cottage parted us from the chilling cold. A lovely warm, luminous fire blazed in a soapstone fireplace.

Olipa kerran Lapissa on kuvakudos./Once upon a time in Lapland is a tapestry.

Valmistumisvuosi 2015./Made in 2015

Kuvakudoksen koko/Size:
49 cm x 26 cm/19,3” x 10,2”

Teoksesta on saatavana pigmenttivedoksia./Giclee prints available.

Galleriasivulle/To gallery page

%d bloggaajaa tykkää tästä: