Nollatila/Reset to zero

Nollatilasmall

Kevättalven kirkas aurinko valaisee maailman, josta värit puuttuvat. Matalalta paistava aurinko luo varjojaan hangelle. Pitkän varjon saa niin pikkuinen kivi, ihminen kuin koirakin. Luonto lepää nollatilassa odottaen uutta heräämistä, josta kirkas valo on ensimmäinen merkki.

The bright sun of late winter lights up a world lacking all color. Shallow shining sun creates its shadows on the snow. A little rock, a person and a dog all get a long shadow. Nature rest at state zero waiting for a new awakening, the first sign of which the bright light is.

Nollatila on kuvakudos./Reset to zero is a tapestry.

Valmistumisvuosi 2013./Made in 2013.

Kuvakudoksen koko/Size:
41,5 cm x 30 cm/16,3” x 11,8”

Teoksesta on saatavana pigmenttivedoksia./Giclee prints available.

Etusivulle/To the gallery page

%d bloggaajaa tykkää tästä: