Kohtaaminen/Rendezvous

Kohtaaminen

Ensivaikutelma on voimakas mielikuva, jonka ihmiset saavat toisistaan heti ensitapaamisen alussa. Ensivaikutelma syntyy vaistojen varassa. Onko ihminen pyöreä, kulmikas, kirkas vai matta? Onko hän nopea, hidas, avoin vai sulkeutunut? Minkä värinen hän on? Tämän kaiken saamme tietää muutamassa sekunnissa ja se kertoo meille onko tapaamamme ihminen meille uhka vai mahdollisuus.

First impression is a strong conception people get of each other in the beginning of their first meeting. First impression is build up on instinct. Is a person round, angular, bright or matte? Quick, slow, open or withdrawn? What color the person is? We get to know all this within a few seconds and it tells us whether the person we’ve met is a threat or an opportunity.

Kohtaaminen on kuvakudos./Rendezvous is a tapestry.
Valmistumisvuosi 2014./ Made in 2014.

Kuvakudoksen koko/Size:
40 cm x 26 cm/15,75” x 10,24”

Teoksesta on saatavana pigmenttivedoksia./Giclee prints available.

Galleriasivulle/To gallery page

%d bloggaajaa tykkää tästä: