Kasvatus/Educare

Kasvatussmall

Aikuisen on mahdollista päästä ihmeelliseen sadun taikamaahan olemalla läsnä kun lapset saavat leikkiä. Muistatko vielä kuinka piskuinen pajukko muuttui suureksi aarniometsäksi ja kuinka talontakainen puropahanen inspiroi rakentelemaan lauttaa, jolla pääsisi purjehtimaan aavalle merelle asti. Tässä teoksessa yhdistyvät hyvä opetus, huolenpito ja leikki.

It is possible for an adult to get to the wonderful magic land of fairy tales by being present when children get to play. Can you still remember how a small willow thicket turned into a large primeval forest and how a rivulet behind the house inspired to build a raft able to sail all the way to the open sea. In this artpiece good education, care and play come together.

Educare on kuvakudos./Educare is a tapestry.
Valmistumisvuosi 2014/Made in 2014

Kuvakudoksen koko/Size:
39 cm x 26 cm/15,35” x 10,2”

Teoksesta on saatavana pigmenttivedoksia./Giclee prints available

Galleriasivulle/To gallery page

%d bloggaajaa tykkää tästä: